collaboration.png

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy megtaláljuk azokat a művészeket, márkákat, média szereplőket akik hasonlóan gondolkodnak mint mi, hisz egymást inspirálva, segítve, egymás kezét fogva könyebb elérni közös célunkat: A fenntarthatóan működő szép világot.

fábián-juli.jpeg

Fábián Juli

Julival egymásra találni "egy pillanat volt", mi jól ismertük művészetét és az értékeit, ő pedig ahogy megismerte koncepciónkat és kipróbálta termékeinket éreztük, hogy hasonlóan gondolkodunk. Büszkék és hálásak vagyunk hogy Fábián Julit a "nagykövetünknek" tudhattuk.

Juli 2017 december 16.-án tragikusan távozott, de szívünkben örökké él személyisége, csodálatos dalain keresztül pedíg nap mint nap közöttünk jár.

Fábián Juli a hazai zenei élet egyik legizgalmasabb hangú és zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője, dalszerzője és szövegírója. Bár jazzénekesnőnek tanult, de ezzel párhuzamosan számos műfajban kipróbálta már magát. Rövid zenei pályafutása ellenére több zenekar tagja, illetve vendégművésze volt. Több mint tíz lemezen énekelt és rengeteg hazai és külföldi klubban, fesztiválon és eseményen vett részt Európa-szerte. Saját jazz zenekarának, a Fábián Juli Jazz Riff-nek a lemezét 2011-ben Fonogram díjra jelölték "Az Év Hazai Jazz Albuma" kategóriában, emellett duójával (Fábián Juli & Sárik Peter Duó) is országszerte teltházas koncerteket adott. Az énekesnő zenész- és szerzőtársával, Sárik Péterrel számos közös dalt alkotott, melyek neves nemzetközi dalszerzőversenyeken is több helyezést hoztak a duónak.

Juli emellett 2007-ben és 2008-ban az egyik legismertebb jazz-énekverseny, a Montreux Jazz Voice Competition legjobb nyolc énekese közé jutott. Első komoly találkozása a mai modern műfajokkal a Barabás Lőrinc Eklektric-kel történt - ami hihetetlen gyorsasággal vált az ország egyik legismertebb elektronikus bandájává, s melynek köszönhetően Juli országos ismertségre tett szert. 2010-ben Juli énektanárként közreműködött az első hazai X-Faktor versenyzőinek szakmai felkészítésében. 2011-ben elnyerte az évente három, kiemelkedően tehetséges, fiatal jazz zenésznek odaítélhető Lakatos-Ablakos Dezső Ösztöndíjat.

save_gerda.png

SAVE by Gerda

Táska kollekció mely hangulatában harmonikus, modern, és részleteiben kidolgozott. Formailag letisztult, finom vonalvezetés. Kizárólag Vegan alapanyagok.

A SAVE márka tervezője, megalkotója, Fricz Gerda. 2015-ben szerezte diplomáját a francia, Modart Művészeti és Divatiskola budapesti karán. Diploma kollekciójában, célcsoportként a családot választotta, és ezt első táska kollekciójában is tovább vitte. Így amellett, hogy bárki megtalálhatja kedvenc save-darabját, akár komplett családi szett is összeállítható.
Nagyon fontosnak szempont a környezet- és állatvédelm, így ez az egyik fő koncepció.

Nem csak azok a termékek lehetnek jó minőségűek, igényesek, amik állati eredetűek. Épp ellenkezőleg, számos növényi alapú anyag áll a rendelkezésünkre, valamint a szintetikus, részben szintetikus darabok között is találhatóak különleges és a mai technikáknak/technológiáknak köszönhetően nagyon jó minőségű, igényes textilek.

Filozófia: "Elfogadás - Senkit sem értékelek, vagy bírálok, ellenben törekszem arra, hogy a következő megvásárolandó termék már Vegán lehessen."

SAVE by Gerda