RETHINKING PLASTIC

rethink plastic 2 .png
rethink plastic instapost .png
Plastic Bank szervezettel kollaborációt kötöttünente legalább 00 tonna műanyag óceáni vizekbe való kerülését akadályozhassuk meg közösen..png

A csomagolás a kozmetikai márkák fontos kifejező eszköze stílusuk és egyediségük megmutatására. A csomagolás elsődleges funkciója a formulák védelme, emellett fontos szempont a felhasználók biztonsága is.
Tudatosan kell kezelni azt a tényt, hogy a csomagolóanyag megválasztása és előállítási módszere komoly hatást gyakorol világunkra környezetvédelmi szempontból.

DAVINES csomagolóanyagait kizárólag megújuló energiaforrásokból állítja elő. A felhasznált alapanyagok elsődleges szempontja a környezettudatosság, újrahasznosított műanyag és bio PE alapanyagok megválasztásával.
A csomagolóanyagok gyártása során keletkező CO2 kibocsátás teljes mértékben kompenzálásra kerül fák-erdők ültetésével, így zéró negatív hatást gyakorolva környezetünkre.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Plastic Bank szervezettel együttműködve, évente legalább 100 tonna műanyag hulladék óceáni vizekbe való kerülését akadályozzuk meg közösen.