Risorsa 10@4x.png

Fenntartható Szépség

1983-ban alapított családi vállalkozás, mely a mai napra a professzionális hajápolás egyik legelismertebb, 90 országban működő prémium boutiqe brand-je lett.

"A szépséget, fenntarthatóságot és környezettudatosságot promótálva, ösztönözni akarunk, hogy az emberek törődjenek magukkal és környezetükkel, foglakozzanak a mindennapokban olyan dolgokkal, amiket szeretnek."

ültetés.png

Környezettudatos csomagolás

Élelmiszeripari lélegző műanyagok, FSC certifikált- újrahasznosítható papír, növényi tinta csak néhány példa az alkalmazott anyagokból, hogy a fenntartható szépségápolás megvalósuljon.

fentarth.png

Zero Impact

Termékeinket kizárólag megújuló energiaforrások használatával állítjuk elő, a CO2 kibocsátást pedig erdők telepítésével teljes mértékben kompenzáljuk, így nem károsítjuk környezetünket a gyártás során. Ezért termékeink hivatalosan is "zero impact" logóval ellátottak.

term.png

Természetes Alapanyagok

A lehető legmagasabb, válogatott természetesalapanyag tartalmak, vegan családok - kizárólag parabén és szulfátmentes - professzionális hatásfokú termékek, nem tartalmaznak kőolaj származékokat és nem tesztelték állatokon.
"Minden termékünk 85% feletti természetes alapanyag tartalommal büszkélkedhet, de több 98-100% ban természetes alapanyagú termékünkel is találkozhatsz."
"Olyan felhasználók választanak minket, akik a páratlan egyediségben hisznek és azonosulnak értékeinkkel."