SZÁLLÍTÁS

Jelenleg a következő árak alapján szállítunk.

MAGYARORSZÁG

Szállítási mód Megrendelés értéke Szállítási díj
normál szállítás
2-3 nap *
49 999 Ft-ig 1 690 Ft
50 000 Ft-tól ingyenes
személyes átvétel
2-3 nap *
értéktől függetlenül ingyenes

 

*A szállítási időket attól a naptól kell számítani, amikor a megrendelést leadták. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak akkor tudjuk megrendelését még a rendelés napján teljesíteni, ha a megrendelés közép-európai idő szerint 12 óráig leadásra kerül. Igyekszünk megrendelését a fent megadott időn belül teljesíti, de nem vállalhatunk felelősséget azért, ha a szállítási idő a megjelöltnél hosszabb lesz.

INGYENES CSERE

Egy alkalommal díjmentesen cseréljük a megrendelt terméket. Ha a termék cseréjét kéri, és visszaküldi részünkre, a cseretermék kiküldésének költségét mi álljuk. A visszaküldés szállítási költségét viszont Ön viseli. A szállítási költségeket nem áll módunkban visszatéríteni. Ha visszatérítést adunk, a visszaszállítás költségét levonjuk a visszatérítés összegéből.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  • Rendelésfeldolgozó központunk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon.
  • Postafiókcímre nem áll módunkban szállítani.
  • Bár minden tőlünk elvárhatót megteszünk, hogy megrendelését a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak. Bármely váratlan késedelem esetén igyekszünk értesíteni vásárlónkat.

Ha problémája van csomagja követésével, lépjen kapcsolatba e-mailes ügyfélszolgálatunkkal!