ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER PINK – KERATÍV SZINEZŐ KONDICIONÁLÓ - RÓZSASZÍN ÁRNYALAT / 250ML

25,70 USD

Leírás

Alchemic Kreatív Kondicionáló PINK / RÓZSASZÍN - SZŐKE, SZŐKÍTETT HAJRA.
Keverhető színek az egyedi szín eléréséhez.
Különböző színeket különböző szekciókra való felvitellel különleges a végeredmény. Hígítsuk fel az Alchemic Kreatív kondit egy fehér kondival (pl.: Naturaltech
Veg. Miracle, OI kondi, OI hajpakolás) egy lágyabb, pasztellszín eléréséhez.
Ajánlott: szőke, szőkített árnyalatokra.
Szilikon mentes, vegán formula.
Újrahasznosított műanyag tégely.
Megújuló növényi forrásokból készült műanyag címkék.
CO2 semleges csomagolás.

HASZNÁLAT
Frissen mosott száraz vagy törölközőszáraz hajra vigyük fel a kiválasztott árnyalatot úgy, hogy teljesen befedje a kiválasztott részt. A felhasznált mennyiség függ a haj hosszától, típusától és minőségétől, illetve attól, hogy teljes hajhosszra, csak egy bizonyos részre száraz vagy nedves hajra visszük e fel. A hatóidő 20 perc, majd alaposan öblítsük ki.

További információk

Brand DAVINES
Származási ország Olaszország
Anyag E Vitamin: Antioxidáns, semlegesíti a szabadgyököket. ECOCERT által jóváhagyott alapanyagokkal. Jojoba Olaj: Fényt, puhaságot és magas kondicionáló hatást biztosít a hajnak. Direkt Szín Pigmentek: Fokozza a hajszínt. 98 %-ban biológiailag lebomló összetevők 95%-ban természetes összetevők. Ezek az összetevők mind természetes forrásokból származnak, anélkül, hogy bármiféle módosításon estek volna át, és 100%-ban garantálva van hogy nem történt változás a molekuláris összetételben. TIPP! Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél. Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.
Tömeg 292.000000 g
SKU 35635-337

Megosztás