ELEVATING SCALP RECOVERY TREATMENT FEJBŐR REGENERÁLŐ, ÁPOLÓ SZÉRUM / 100ML

43,03 USD

Méretek

Leírás

Bennehagyható fejbőrkezelés Mikrobiotikus fokozó összetevővel, amely segít kiegyenlíteni a fejbőr egészséges ökoszisztémáját,hosszantartó hidratáló és nyugtató hatást biztosít,és megóvja a fejbőrt a szennyeződésektől.

HASZNÁLAT
Hajmosás után, a megtisztított fejbőrre vigye fel, gyengéden masszírozza be, majd szárítsa meg. A fejbőr állapotától függően napközben a száraz fejbőrre is fújható, azonnali nyugtató hatás érdekében.

További információk

Brand DAVINES
Származási ország Olaszország
Anyag MICROBIOTIC BOOSTER - különösen előnyös az érzékeny fejbőrre - Egyensúlyban tartja a fejbőrt és annak mikroflóráját - Extra védőréteget biztosít a külső hatásokkal szemben - Fokozza a bőr természetes védekezőképességét - Kompaktabbá teszi a bőr felhámját - Fokozza a bőr hidratáltságát és véd a szennyeződésekkel szemben TASMÁN BORSBOGYÓ KIVONAT - Rendkívűl erős antioxidánsokat tartalmaz, egyedülálló fitokemikáliában és gyulladáscsökkentő aktív molekulákban gazdag. Ez a kivonat képes azonnal nyugtatni a reaktív fejbőr kellemetlenségeit és enyhíteni a viszketést. ORVOSI FÜSTIKE - védelmet és komfort érzetet biztosít, csökkenti a gyulladásos tüneteket.
Tömeg 284.000000 g
SKU 35635-442-01

Megosztás