ENERGIZING SEASONAL SUPERACTIVE – HAJHULLÁS ELLENI SZÉRUM / 100ML

62,60 USD

Leírás

Szezonális vagy stresszel összefüggő hajhullásra. hajhullás elleni termék.
Pitoceutikál/hatóanyag: KOFFEIN kivonat.
Koncentrált kezelés érzékeny- és hajhullásra hajlamos fejbőrre. Szezonális vagy stressz tényezők általi hajhullásra ajánlott, erős gyulladáscsökkentő hatással.
Hajenergia Komplex-el.
Parabén mentes formula.
Alkoholt tartalmazó termék!

HASZNÁLAT
Samponos mosás után pipetta segítségével vigye fel a fejbőrre majd lágyan maszírozza be, míg teljesen beszívódik, ne öblítse ki.
- Intenzív kezelés esetén: 1 hónapon keresztül minden másnapi használat.
- Megelőző, fenntartó kezelés esetén: 2 hónapon keresztül hetente kétszeri használat javasolt.

További információk

Brand DAVINES
Származási ország Olaszország
Anyag Koffein kivonat pitoceutikál. Haj Energia Komplex - Erős összetett anyag ami két szinten hatásos: kiegyensúlyozza és helyreállítja a fejbőr felszínét és a hajgyökereiben megszünteti a gyulladást. Zöld Tea kivonat - A legerősebb szabadgyök lekötő összetevőkkel rendelkezik. Gyulladáscsökkentő hatású. B3 Vitamin (NIACIN) - Csökkenti a fejbőr feggyútermelését és javítja a bőr hidratáltságát. Mexikói Óriás Izsópfű - Flavonoidokat trartalmaz. Antiszeptikus hatású. Eukaliptusz olaj, Mentol, Niacinamid B3 vitamin, Mexikói Óriás Izsópfű kivonat, Levendula, Epigallo Katekin Gallát. TIPP! Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél. Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.
Tömeg 219.000000 g
SKU 35635-251

Megosztás