ENERGIZING SUPERACTIVE – HAJHULLÁS ELLENI KONCENTRÁTUM / 100ML

62,60 USD

Leírás

Hair energy complex-el és mikrobiotikus összetevőkkel

Stimuláló szérum, amely segít megakadályozni az androgenetikai tényezők okozta hajhullás tüneteit.( öröklött, genetikai, hormonális). Csökkenti a faggyú hipertermelést és javítja a haj sűrűségét
Parabén mentes formula.
Alkoholt tartalmazó termék!

HASZNÁLAT
Samponos hajmosás után pipetta segítségével vigye fel a fejbőrre majd alaposan maszírozza bele, míg teljesen beszívódik, ne öblítse ki.
- Intenzív kezelés: 1 hónapon keresztül, minden másnap.
- Fenntartó kezelés: 2 hónapon keresztül, hetente kétszer.

További információk

Brand DAVINES
Származási ország Olaszország
Anyag MICROBIOTIC BOOSTER - Hatékonyan segít megőrizni a fejbőr egészséges állapotát és egyensúlyban tartja a fejbőr ökoszisztémáját HAIR ENERGY COMPLEX - Gyulladáscsökkentő hatása mellett megköti a szabadgyököket és segít fenntartani a fejbőr normális egyensúlyát MUNGOBAB ÉS BÍBOR LÓHERE KIVONAT szabályozza a sejtek működését. És javítja a sejtek közötti információ átadást Gátolja a 5-α-reduktáz enzimet, amely átalakítja a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná, ezzel segít megakadályozni a férfias típusú hajhullást. szabályozza a sejtek működését. És javítja a sejtek közötti információ átadást TIPP! Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél. Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.
Tömeg 225.000000 g
SKU 35635-253

Megosztás