LOVE CURL CREAM – BESZÁRÍTÓ KRÉM GÖNDÖR HAJRA / 150ML

21,70 USD

Leírás

Lágyság, kezelhetőség göndör hajra. Organikus hatóanyag: mandula kivonat. Fehérjékben, E, B vitaminokban, telitetlen zsírsavakban gazdag.
Parabén mentes.
Ideáis: göndör hajra.

HASZNÁLAT
LOVE CURL / Samponos hajmosás után LOVE CURL / Kondícionáló vagy LOVE CURL / Hair Mask használata után törölköző száraz vagy száraz hajra vigye fel, ne öblítse ki a hajból. Beszárító formula.

További információk

Brand DAVINES
Származási ország Olaszország
Anyag A természetes alapanyagok biogazdálkodásból származnak. A termelő és a terület a termékeken is feltüntetésre kerül. Noto Mandula kivonat - Mr. Carlo Assenza Noto, Syracuse, Italy. A mandula tartalmaz hajerősítő fehérjéket és hidratáló egészséges zsírokat, melyekkel fényt biztosít a göndör hajnak. Noto Mandula kivonat, B és E Vitaminban, Magnéziumban, Vasban, Káliumban, Rézben, Foszforban gazdag, elasztizáló és tömegnövelő hatás, A Vörös Zeller - Magas ásványi só tartalommal és ásványi anyag pótló hatás, Csillámpala - fényt biztosít a hajnak, Rhizobian Gum - tömeget és hidratálást biztosít a hajnak. TIPP! Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél. Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.
Tömeg 175.000000 g
SKU 35635-183

Megosztás