MELU HAIR SHIELD – HŐVÉDŐ SPRAY / 250ML

32,90 USD

Leírás

Hővédő spray! Ideális minden hajtípusra amely hőkezelésnek van kitéve rendszeresen. ( hajszárító, hajvasaló, hajsütővas stb.)
Organikus hatóanyag: LENCSE kivonat.
Glutamin-savban ès szerinben gazdag, melyek a keratin alapvető aminosavai.
Parabén mentes formula.
Alkoholt tartalmazó termék!

HASZNÁLAT
MELU / Samponos hajmosás majd MELU / Kondícionáló használata után száraz vagy nedves hajra vigye fel, ne öblítse ki a hajból. Beszárító formula.

További információk

Brand DAVINES
Származási ország Olaszország
Anyag A természetes alapanyagok biogazdálkodásból származnak. A termelő és a terület a termékeken is feltüntetésre került. Lencse kivonat - Mr. Francesco Di Gesu, Villablba, Caltanissetta, Italy. A lencse gazdag szerinben és glutaminsavban, mindkettő erős javító és tápláló aminosav, melyek védik és építik a törékeny hajat. Lencse kivonat - tápláló és javító hatás, Pantenol - B5 Provitamin - hidratálja és fényt biztosít a hajnak. Quatenium-8 - puhaságot és antisztatikus hatást biztosít. Meggyorsítja a hajszárítás idejét. Speciális anionos gyanta - termál védelem. TIPP! Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél. Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.
Tömeg 290.000000 g
SKU 35635-189

Megosztás