OI LIQUID LUSTER – ROUCOU OLAJOS FÉNY KEZELÉS / 300ML

31,40 USD

Leírás

Vizes állagú fény és selymesítő kezelés, minden hajtípusra. Könnyű és gyors felvitel, azonnali hatással, hatóidő nélkül. Azonnali fényt és selymességet biztosít, bármilyen hajápolási rutinba könnyedén beilleszthető.

95%-ban biológiailag lebomló összetevők
43,4%-ban természetes eredetű összetevők
pH 4,0-5,0

HASZNÁLAT: Samponos mosás után a felesleges vizet nyomkodja ki hajából, majd a teljes hajhosszra vigye fel az OI Liquid Lustert. Öblítse ki és ha szükséges használjon a haj állagának és állapotának megfelelő kondícionálót.
A fokozott hatás érdekében használja a teljes OI termékcsaládot.

További információk

Brand DAVINES
Származási ország Olaszország
Anyag Articsóka bogáncs olaj : Biológiailag lebomló,könnyű olaj, mely extra fényt és könnyed kezelhetőséget biztosít, Alfa-hidroxi-sav: AHA sav, szőlő erjesztési folyamatából nyert sav, mely bezárja a haj kutikuláját, így a haj sokkal kompaktabb és fényesebb. Roucou olaj: Karotinoidokban, szelénben,A vitaminban gazdag. Antioxidáns hatásának köszönhetően védi a hajat a káros külső természeti hatásoktól. TIPP! Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél. Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.
Tömeg 105.000000 g
SKU 35635-454

Megosztás