THE PURITY CIRCLE MÉREGTELENÍTŐ HAJ- ÉS FEJBŐR PAKOLÁS / 50ML

7,70 USD

Méretek

Leírás

Méregtelenítő hajpakolás a fejbőrre és a hajhosszra.
MINDEN FEJBŐR ÉS HAJTÍPUSRA.

Azok számára akik sokat utaznak, szennyezett nagyvárosban élnek vagy csak méregteleníteni szeretnék a hajat és a fejbőrt.
Eltávolítja a környezet káros hatásaiból származó szennyeződéseket a fejbőrből és a hajból. (por, nehézfémek, keményvíz, salétrom)

BAMBUSZ FASZÉNNEL ÉS MATCHA TEÁVAL

HASZNÁLAT
Samponos hajmosás előtt:
Száraz hajra és fejbőrre vigye fel. 10perc hatóidő után samponnal mossa ki hajából. Szárítsa a hajat.
Samponos hajmosás után:
Hajmosás után törölköző száraz hajra és fejbőrre vigye fel. 10perc hatóidő után fésülje össze majd öblítse ki alaposan. Szárítsa a hajat.

További információk

Brand DAVINES
Származási ország Olaszország
Anyag Bambusz faszén 100%-ban természetes, ECOCERT által jóváhagyott bambuszból származó faszén. Méregtelenítő tulajdonságú és erős szennyeződés elnyelő hatású. Ázsiából származik a bambuszfaszén, mely méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik. Tisztít, fertőtlenít. Ásványi anyagokban gazdag. Aktiválja a sejtek megújulását. Matcha Tea kivonat Semlegesíti a szennyeződések okozta káros szabadgyököket. Nagyon gazdag polifenolokban. Összetételének köszönhetően képes semlegesíteni a szabadgyököket, melyek a környezeti szennyeződésekből valamint a külső tényezők hatásából származnak. Tradícionális zöld tea. Gazdag tápanyagforrás. Vitaminok és ásványi anyagok mellett polifenolokat tartalmaz. Nagy antioxidáns hatása van. TIPP! Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél. Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.
Tömeg 54.000000 g
SKU 35635-315-01

Megosztás