5 Davines styling kombó, amit érdemes kipróbálnod

Talán veled is előfordult már, hogy szerettél volna egy jó kis stylingot a hajadnak, de elbizonytalanodtál, hogy hol is kellene pontosan kezdened. Teljesen érthető, ha felmerülnek benned olyan kérdések, mint hogy mivel milyen hatást érhetsz el, melyik termék való a hajadra, vizesen vagy szárazon tedd fel, mennyit kell belőle használnod, vagy hogy mit mivel érdemes kombinálnod! Jó hírünk van, ugyanis a Davines termékeivel könnyedén és gyorsan kialakíthatod azt a végeredményt, amit szeretnél, anélkül, hogy elnehezítenéd velük a hajad, mi pedig elhoztuk neked a kedvenc termékkombinációinkat. Íme, 3 olyan styling tipp, amelyek között te is megtalálhatod a kedvenceidet.

1. Vizes hatású haj

A sztárok által oly gyakran kedvelt vizes hatású haj, stílusos és egyedi megjelenést kölcsönöz, nem csoda ha már te is régóta szemezel vele. A Davines Strong Molding Clay + Sea Salt Spray kombinációjával egyszerűen elérhetsz egy ilyen típusú stylingot. Első lépésben oszlasd el jól a tenyeredben a Clay-t, majd fújd rá Sea Salt Spray-t. Következő lépésben keverd össze jól a két anyagot a kezeid között, majd oszlasd el  alaposan a vizes hajadon, egészen a tövektől a végekig. Hagyd, hogy magától megszáradjon, vagy egy diffúzor segítségével szárítsd meg.

2. Volumenes texturált haj

Ezt a styling kombót kifejezetten akkor ajánljuk neked, ha szeretnéd hogy dúsabbnak tűnjön a hajad, miközben semmiféle nehézkes érzést nem érzel a hajadon. A Texturizing Dust + Dry Texturizer termékeivel egy tökéletesen texturált, mégis laza volumenesebb hatást érhetsz el. Első lépésben oszlass el egy kevés mennyiséget a Texturizing Dust-ból jó alaposan a hajad középső részein, majd fújd a hajadra egyenletesen a Dry Texturizert. Tetszés szerint borzold össze, és formázd a kezeddel a kívánt végeredményre.

3. Definiált fürtök

Tudtad, hogy az egyik legnagyobb lehetőség a göndör hajakban rejlik? Ha göndör hajad van, akkor hihetetlenül látványos dolgokat készíthetsz belőle, de ehhez szükséged van olyan termékekre amelyek egyrészt megfelelően hidratálttá teszik a fürtjeidet, másrészt úgy adnak tartást, hogy közben nem keltenek nehéz vagy túl kemény érzetet. A Davines Curl Building Serum + Dry Wax Finishing Spray párosítással egy hidratált, mégis légiesen definiált hatást érhetsz el. Nedves hajadon oszlasd el jól a Curl Building szérumot, majd szárítsd meg egy diffúzor segítségével, hogy kontrolláltan tartsd a tincseket. Ezután fújd át a hajad megfelelő távolságból permetezve a Dry Wax-al, és túrd át a hajad. Befejező lépésben permetezd rá a Davines Shimmering Mist-et, amely nem csak a fényével de az illatával is elkápráztat majd.

4. Szorosan hátrafésült, összefogott haj

A szorosan hátrafésült összefogott haj sosem megy ki a divatból. Egy jól elkészült változata olyan eleganciát nyújt, ami pillanatok alatt kifinomulttá teszi a megjelenésed. Első lépésen vidd fel nedves hajadra tincsenként, alulról fölfelé haladva a Strong Hold Cream Gel-t. Ha ezzel végeztél, akkor következhet a Shine Wax. Oszlass el belőle egy vékony réteget ugyan azon a területen ahol eddig is dolgoztál, és szorosan fésüld hátra egy a hajadnak megfelelő sűrűségű fésűvel. Fogd össze egy hajgumival, száríts rá egy diffúzorral és el is készültél. Amennyiben kontyot szeretnél formázni, használd a teljes hajhosszodon ezeket a styling termékeket.

5. Nem frissen mosott, másnapos haj hatás, rövid hajhoz

Ha nem kifejezetten rajongsz a frissen mosott szálló haj érzetért, akkor a következő styling kombó neked szól. Tegyél a hajad hosszától függően egy kevés mennyiséget az Invisible Serum-ból, majd közvetlenül mellé a Medium Hold Pliable Pasta-ból a kezedbe. Keverd össze jól a két anyagot a tenyeredbe, majd törölköző száraz hajadon, oszlasd el alaposan. Szárítsd meg a szokásos módon, túrd át a kezeddel a hajad, és élvezd ezt a tökéletes stylingot kifejezetten rövid hajra.