Fenntartható Szépség

983-ban alapított családi vállalkozás, mely a mai napra professzionális hajápolás egyik legismertebbb, 90 országban működő prémium boutique brand-je lett.

"A szépséget, fenntarthatóságot és környezettudatosságot promótálva, ösztönözni akarunk, hogy az emberek törődjenek magukkal és környezetükkel, foglalkozzanak a mindennapokban olyan dolgokkal, amiket szeretnek."

Környezettudatos csomagolás

Élelmiszeripari lélegző műanyagok, FSC minősített újrahasznosítható papír, növényi tinta. Csak néhány példa az alkalmazott anyagokból, hogy a fenntartható szépségápolás megvalósuljon.

Zero Impact

Termékeink Kizárólag megújuló energiaforrások felhasználásával készülnek, a CO2 kibocsátást pedig erdők telepítésével teljes mértékben kompenzáljuk, így nem károsítjuk a környezetünket a gyártás során!

Természetes Alapanyagok

A lehető legmagasabb, válogatott természetes alapanyag tartalmak, vegán családok- kizárólag parabén és szulfátmentes, professzionális hatásfokú termékek, nem tartalmaznak kőolaj származékokat és nem tesztelték állatokon!

*Minden termékünk 85% feletti természetes alapanyag tartalommal büszkélkedhet, de több 98-100%-ban természetes alapanyagú termékünkkel is találkozhatsz!