Küldetésünk

Küldetésünk, hogy megtaláljuk azokat a művészeket, márkákat, média szereplőket, akik hasonlóan gondolkoznak mint mi, hisze egymást inspirálva, segítve könnyebb elérni a közös célunkat. A fenntarthatóan működő szép világot.

Fábián Juli

Julival egymásra találni "egy pillanat volt", mi jól ismertük művészetét és az értékeit, ő pedig ahogy megismerte a koncepciónkat és kipróbálta termékeinket éreztük, hogy hasonlóan gondolkodunk. Büszkék és hálásak vagyunk, hogy Fábián Julit a "nagykövetünknek" tudhattuk.

Juli 2017 december 16-án tragikusan távozott, de szívünkben örökké él személyisége, csodálatos dalain keresztül pedig nap mint nap közöttünk jár.

Fábián Juli a hazai élet egyik legizgalmasabb hangú és zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője, dalszervezője és szövegírója volt. Bár jazz énekesnőnek tanult, ezzel párhuzamosan több műfajban is kipróbálta magát. Rövid zenei pályafutása ellenére több zenekar tagja, illetve vendégművésze volt. Több mint tíz lemezen énekelt és rengeteg hazai és külföldi klubban, fesztiválon és eseményen vett részt Európa szerte. Saját jazz zenekarának, a Fábián Juli Jazz Riff-nek a lemezét 2011-ben Fonogram díjra jelölték "Az év hazai jazz albuma" kategóriában, emellett duójával ( Fábián Juli & Sárik Peter Duó) is országszerte teltházas koncerteket adott. Az énekesnő zenész- és szerzőtársával, Sárik Péterrel számos közös dalt alkotott, melyek neves nemzetközi dalszerzőversenyeken is több helyezést hoztak a duónak.

SAVE by Gerda

Táska kollekció mely hangulatában modern, és részleteiben kidolgozott. Formailag letisztult, finom vonalvezetés. Kizárólag vegán alapanyagok!

A SAVE mrka tervezője, megalkotója Fricz Gerda, 2015-ben szerezte diplomáját a francia, Modart Művészeti és Divatiskola Budapesti karán. Diploma kollekciójában, célcsoportként a családot választotta, és ezt első táska kollekciójában tovább is vitte. Így amellett, hogy bárki megtalálhatja kedvenc SAVE darabját, akár komplett családi szett is összeállítható.

Nagyon fontos szempont a környezet- és állatvédelem, így ez az egyik fő koncepció.

Nem csak azok a termékek lehetnek jó minőségűek, igényesek amik állati eredetűek. Épp ellenkezőleg, számos növényi alapú anyag áll rendelkezésünkre, valamint a szintetikus, részben szintetikus darabok között is találhatóak különleges és a mai technikáknak/technológiáknak köszönhetően nagyon jó minőségű, igényes textilek.

Filozófia: "Elfogadás - Senkit sem értékelek, vagy bírálok, ellenben törekszem arra, hogy a következő megvásárolandó termék már vegán lehessen."